le' mustache
YOUR TITLE
Assalamualaikum, welcome here. Im Athirah would be glad to have you as a guest. As you know, im PMR candidates and stay somewhere in Earth. Have fun guys :)

tagboard
Facebook
← Older

no title
Feb 23, 2013 | 7:42 AM | 0 comments
assalamualaikum semuaaaaa . lamanya tak update . sumpah lama gilaa wey +__+ . haha . malas nak update lewwls . hari ni baru tergerak hati nak update . nak update pun sebab dah tak larat nak tanggung problem ni sebenarnya . malas nak kongsi dengan orang lain . tapi yang aku kongsi dekat sini dah kenapa ? kan public ? lewwls , tak paa lah . bukan selalu kan ? hmm hmmm aku tak kan story details . just sikit sikit . aku bukan jenis suka luah dekat sapa sapa . nak luah pun dekat orang tertentu jaa . kalau aku tak tahan sangat maybe orang yang aku cari syuhada , nabila or suhaida . muka mereka mereka sekalian jaa yang aku akan cari untuk luah segala problem aku . aku nak start dari mana pun tak tau . lewwls >< . okay . let start , aku dengan dia dah tak macam dulu . tak tau lah kenapa . asyik bertengkar jaa . dia dah lah nak exam tahun ni . kami dua boleh buat qaplaaa pulak . haih . takpaa lah . bukan sengaja . tapi benda dah nak jadi . nak buat macam mana . sekarang ak kena sabar jea dengan semua ni . aku dengan dia dah 2 tahun 4 bulan . tak gamak nak putus macam tu jaa . tak gamak wey . seteruk teruk dia aku terima dia seadanya . in sha allah . kat dunia ni tak ad manusia yang sempurna hidupnya . semua pernah melakukan kesalahan :) . cukup lah sampai sini . satgi benda tak sepatutnya aku cerita , aku luah dekat sini pulak . haih . takecare . assalamualaikum :)


SPORTDAY SKPM 2012
Jun 24, 2012 | 4:54 AM | 0 comments
Hye hye hye :D . maaf lama tak update . kamek sik ada masa . kamek sekoh gilak. maaf yaa :,] . hari jumaat petang sekolah mama ad aktiviti hias khemah untuk sport day hari sabtu . so , lepas tusyen tyra ekod mama pegy sekolah . kononnya nak tolong lah . tp sampai sana tolong tengok aje . hee . semangat sungguh cikgu cikgu rumah biru . hias khemah sampai maghrib ouh . atototo -.- . normal lah semua tuu kan? selalunya memang macam tuu . cikgu yang semangat gilaa . budak budak biasa jea pong . hihi . tahun ni rumah biru skpm betemakan " LAKSAMANA DI ANGKASAWAN " hoho ^^ . time sekolah rendah macam macam ada . serious meriah sangat . Dulu time sekolah rendah memang semangat gila time hari sukan sebab boleh masuk macam macam acara :] . tp sekarang dah malas dah . naik sekolah menengah last masuk acara lari lari bagai ni time form 1 . 4x200 . lepas tuu tak masuk lansung apa apa dah. hehe . teruuk kan ? :D .dulu ada macam macam aktiviti . memang best sangat . kalau time sambut maulidur rasul semua budak pegi sekolah diberi kebebasan untuk pakai baju kurung. and dari darjah 1 smpai 6 kod berarak keliling kampung sambil selawat . serious best gilaa :'] . tp bila naik sekolah menengah tak dapat dah semua tuu :'[ . time maulidur rasul jea panggil org datang ceramah . what the cheesekek ? err -.- , memang benda macam tuu bagus . tp kalau tiap tiap tahun macam tuu jea aktiviti . sapa lah nak suka . baik tak payah buad . pui ~ . sambung cerita td balek . ap laaah melencong jauh sangat ni . hihi . maaf yaa . bukan apa . cuma rinduuu sangat sangat time tuu :,] . Hari sabtu pagi dengan semangatnyaa bangun pergi mandi terus bersiap . haih . ekceli dah lambat time tuu . bayangkan masa yang diambil untuk mandi only 5 minute maybe . sebab takut kena tinggal punya pasal . haih .lepas siap siap terus keluar and dalam 7.10 macam tuu sampai skpm terus ke padang sambung hias khemah . sampai dekat khemah ad ustazah rodziah tengah buad roket . al maklumlah . kan tema di angkasa . mesti lah ada semua tuu kan . ada kapal terbang lah , roket lah , planet and benda benda lain . roket tuu sepatutnya petang jumaat dah siap . tp tak menjadi sebab roket tuu tak balance . senget jea dea berdiri . roket mana boleh senget senget . tak ohsem ouh . hehe :D . so , dah senget macam tuh . cikgu cikgu try buad hari sabtu pagi . dan akhirnyaaaaa roket itu berdiri dengan megahnya . phhhuuuii ~ haha . Dalam pukul 8 lebih maybe dah start . time acara lari seronok sangat tengok budak budak kecik lari . hihi . comeeeeeel ! :D . dengan semangat kesukanan yang ada dengan semua ahli sukan rumah biru dan cikgu cikgu , rumah biru dapat johan dalam khemah tercantik , perbarisan , sukan tahunan . hihi . bak kata cikgu cikgu rumah lain BIRU SAPU BERSIH ! :D . haha . alhamdulillah . berbaloi sangat . lagi lagi cikgu cikgu rumah biru . sanggup berjaga sampai pagi pagi semata mata nak siap kan bahan bahan untuk semua . hee . tahniah untuk semua :] . jum engok gambar gambar yang dah ditangkap :] . kbye :]